[unex_ce_button id="content_dtkf8drye,column_content_mli1wzjbf" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://#" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]By CJ Website[/ce_button]

By CJ

I mange år har jeg haft en stor passion for eksklusive sko, støvler og accessories, specielt i ægte pytonskind og i det blødeste kalveskind, samt en drøm om at designe mit eget mærke. Gennem lang tids søgen har jeg fundet de helt rigtige leverandører i Italien og Spanien, som lever op til de høje krav, jeg har til mine design, kvalitet, og pasform. Du får et fantastisk håndlavet kvalitets- og slidstærkt produkt, som er unika, idet skind nuancerne kan variere. Alle produkter er lavet efter håndværksmæssige traditioner.

Alle pytonskind er omfattet af C.I.T.E.S. konventionen og der følger naturligvis et certifikat med ved køb.

C.I.T.E.S. er en international konvention til kontrol af handel med vilde dyr og planter på tværs af landegrænser. Rent praktisk sker det gennem overvågning og regulering af handlen. Målet er kun at tillade en bæredygtig handel. Dvs. at man fjerner ikke mere fra bestandene af vilde dyr og planter, end de kan bære.

Kontakt mig gerne på e-mail eller telefon for nærmere information og arrangementer.

På denne hjemmeside finder du et bredt udvalg af mine design.

Bedste hilsnerChristina Jønck